top of page

10 voordelen van het hebben van een vriend(in)

Hoe fijn is het om een vriend(in) om je heen te hebben? Liefde, knuffelen, en al het andere wat er bij komt kijken. We zetten nu 10 voordelen op een rij waarom JIJ boft met jouw vriend(in).

Misschien heb jij je ook wel ontzettend vermaakt tijdens je single jaren, maar dat wil niet zeggen dat je je niet vermaakt in een relatie. Eerlijk? Je zou niet eens meer weten wat je zonder hem zou moeten.

1. Je voelt je niet snel alleen, want je probeert zo veel mogelijk bij elkaar te zijn.

2. Tegenwoordig hoef je niet meer je ouders of je knuffelbeer te knuffelen, maar heb je nu een vriend(in) die jou wel wil vertroetelen.

3. Voorlopig heb je geen eerste dates of ongemakkelijke stiltes in de eerste date met je nieuwe vlam.

4. Ook heb je totaal geen last van die lastige matches op Tinder of Badoo die maar door praten en vragen naar je nummer.

5. Je hebt voortaan iemand waarbij je die gene kan voorstellen aan je ouders bij die lange familie diners waarbij ze zich altijd afvroegen waarom je alleen kwam.

6. Je hoeft voortaan niet meer alleen te zijn met valentijn, maar kan nu ook een post op Facebook doen, dat je een valentijn hebt gevonden.

7. Ook weet je nu bij elke foto die je post op Facebook, Instagram dat je altijd een like van die gene kan verwachten.

8. Je hoeft voortaan niet meer alleen te zijn met valentijn, maar kan nu ook een post op Facebook doen, dat je een valentijn hebt gevonden.

9. Ook heb je nu altijd iemand die jouw genante momenten door en door kent, zodat je je nooit meer hoeft te schamen.

10. Omdat het gewoon ontzettend fijn is als iemand van je houd!!!! <3

Recent Posts
bottom of page