top of page

10 leuke cadeautips voor pakjesavond

Sint is weer in het land en daarmee is de cadeautjesperiode weer aangebroken. Niet iedereen van ons viert nog uitbundig Sinterklaas met het gezin, maar er zijn ook veel gezinnen die de traditie er wel in houden. Het is natuurlijk altijd leuk als we ons nog steeds door onze ouders mogen laten verwennen. Maar als het dan eenmaal December is, wat moeten we dan in vredesnaam vragen? Er zijn niet altijd verlanglijsjes, dus hier een aantal leuke en creatieve en vooral unieke ideetjes:

1. Een cadeaubon. - Als je een lootje hebt getrokken van iemand die je niet zo goed kent, weinig wensen heeft, is dit een ideaal ideetje. Een cadeaubon van een boekenwinkel, kledingwinkel of gewoon bij Bol.com die alles heeft?

2. Een foto cadeau - Het is steeds vaker in. Een accessoire met een foto erop. Denk hierbij aan een mok, foto op canvas, op shirt en noem zo maar op! Heb je een leuke foto van die gene waar jij een cadeautje voor moet kopen? Op verschillende sites op internet zijn deze cadeautjes voor maar lage prijsjes te koop! Vooral http://www.yoursurprise.nl/ is erg bekend.

Hieronder een leuk idee met een chocolade letter.

3. Een dagje uit - Een cadeau die je kan beleven: een dagje weg. Waar naar toe? Dat is helemaal aan jullie zelf! Een leuk boot tochtje, misschien wel een musea of een dag naar londen? Het hangt ook totaal van het budget af. Ook op VakantieVeilingen kan je voor een goedkoop prijsje misschien wel iets scooren.

4. Koopavonden en folders - We worden er tegenwoordig mee vol gespamt: korting hier, korting daar, koopavond enzovoort. Hier komen ook erg leuke ideeën op. Ga gewoon eens een dagje sneupen door de folders en wie weet wat voor inspiratie je tegenkomt!

5. Voor de creatieveling - Ben je wat creatief, en wat ruimdenkend? Dan is dit idee net wat voor jou! Knutsel een leuke suprise en kom dan met een low budget cadeau. Denk aan, een verwen massage op maandag, en dinsdag een bioscoop. woensdag complimentendag, donderdag niks doen dag, enzovoort. Verwen die gene die jij een cadeau voor sinterklaas gaat geven.

6. Een fotoshoot- Als fotograaf moet ik deze optie ook zeker niet vergeten. Een fotoshoot voor sinterklaas. Vaak hebben fotografen wel een leuke sinterklaas achtergrond. Ga lekker als zwarte piet op de foto, en je hebt een mooie herinnering voor later.

7. De luchtjes en geurtjes - Het blijft een klasieker: een parfum of deodorant pakket. Tegenwoordig maken de winkels het zo leuk, dat je het ook wel gewoon WILT komen en het totaal niet gaat vervelen.. Let wel op dat die gene die je hebt met getrokken met lootje, niet stinkt.. Dan kan hij/zij dit wel erg beledigend op gaan vatten! :)

8. Restaurant of high tea - Het word natuurlijk kouder buiten, we zijn wel toe aan wat warms. Heb je niet een groot budget, denk dan aan een high tea met heerlijke hapjes en thee soorten. Anders een leuk restaurant, met theater erbij??

9. Chocolade - Het blijft favoriet, en dan voornamelijk bij de vrouwen. En de winkels liggen er vol mee: Chocoladeletters. Altijd lekker!

10. Workshops - Sinds dit jaar zijn de workshops ontzettend in. Waar denk je dan aan? Een workshop make-up, parfum, wijn, noem zo maar op. Op internet is bijna elke workshop wel beschikbaar

Succes met jullie pakjesavond!

X

Recent Posts
bottom of page